Monday, 23 July 2012

Kek Lapis Span Cheese

Assalamualaikum....


sepatutnya sebelum  puasa lagi nak post entry nie...tapi tak menyempat....sy buzy memanjang.....cehhh...

alkisahnya, selepas raya nanti nak continue study ambik master part time (coursework), tapi lepas jumpe jer lecturers and seniors mintak advice, mak ai.....yuran dier tak bleh blah......mahal giler....kalau satu semester tu agak2 perlu RM4000++ termasuk yuran, buku, makanan, dan lain2 dan susah nak dapat sponser sebab mostly diorang tak offer untuk part-time..... niat nak pakai duit sendiri dan tak nak ganggu mak bapak dah...hukhuk... 

kalau ambik full time lebih murah dr ambik part-time RM700-RM800  (murah ker?) dan boleh apply scholarship, tapi ambik kat UiTM Shah Alam...kos sara hidup lagi kan.....tapi takper la...sy nak teruskan jugak niat nak sambung belajar tahun depan....pakai duit sendiri....simpan duit dulu...hehehe....say no to vacation & shopping, struggle for money!

okie...tu kisah yang takde kena mengena dengan tajuk entry.....sebenarnya, sy nak khabarkan yang saya ada buat tempahan untuk kek raya.....Kek Lapis Span Cheese.....last week sy dah buat sample untuk customer2 dan dapat respon positif....dah banyak jugak yang dah order.....sebenarnya sy ada buat tempahan untuk Oreo Cheese Cake jugak, tapi sy dah tutup tempahan....So, Kek Lapis Span Cheese nie masih lagi open untuk tempahan.....tapi AREA KUCHING sahaja tau....hehehe

jom tengok gambar dulu.....nak tunjuk rupe dier....nak letak sample tak leh....belom canggih lagi...hehehe















Sy gunakan Philadelphia cream cheese atau Anchor Cream Cheese ( tengok availability)
dan Kraft's Cheddar Cheese 

Harga: RM35 
Saiz: Acuan Loyang 8"x8"

kalau berminat sila e-mail saya ct_aisha8@yahoo.com
atau pm inbox facebook saya okie!......


Selamat berpuasa di bulan Ramadhan.....





3 comments:

  1. wahh. nyaman nya pok.. xda diskaun ka? :P

    ReplyDelete
  2. epa....mun mok diskaun dtg rumah raya...free gik ya...haha

    ReplyDelete